MG MARVEL R

Electric

Fra kr 349.890*

402 km*
WLTP-rekkevidde
Firehjulstrekk
med tre motorer
MG iSMART
tilkoblingssystem
288 hk
1.8s akselerasjon 0–50 km/t

*Veil. Kundepris gjelder Comfort 2WD levert Moss, lokale lev. kostnad kan tilkomme. Elektrisk rekkevidde avhenger av modellvariant, kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

*Veil. Kundepris gjelder Comfort 2WD levert Moss, lokale lev. kostnad kan tilkomme. Elektrisk rekkevidde avhenger av modellvariant, kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Det stilige designet preges av elegante proporsjoner og minimalistiske detaljer som fremhever det moderne utseende. Med særdeles god sikkerhet og lang rekkevidde er MG MARVEL R Electric en pålitelig bil.

Ytelse
Balansert kraft

Rask akselerasjon er ikke det eneste høydepunktet med MG MARVEL R. Det sportslige designet påvirker modellens egenskaper, og du vil oppleve rikelig med kjøreglede.

Marvel r performance image 2

Firehjulstrekk med 3 motorer

Med tre elektriske motorer og en kombinert ytelse på 288 hk/665 Nm, akselererer MG MARVEL R fra 0–100 km/t på bare 4.9 sekunder. Når du i tillegg får Sport +-modus og vintermodus, er du klar for en spennende kjøretur.

Marvel r performance image 3

iBooster

iBooster sikrer bremseytelsen i forskjellige situasjoner med en raskere respons. Det kan også forbedre kjøreopplevelsen med forskjellige kjøreinnstillinger.

Marvel r performance image 4

Sporty design

Hele chassiset er kalibrert av et tysk ingeniørteam. Under-rammen er laget av aluminiumslegering, som reduserer vekten effektivt og forbedrer kjøreegenskapene og komforten. 50:50-fordelingen av last foran og bak gjør dessuten at den sitter perfekt i svingene.

Rekkevidde
Pålitelig

Under utviklingen av MG MARVEL R Electric er det kun brukt banebrytende EV-teknologi for å oppnå maksimal rekkevidde og ytelse.

402 km*
WLTP-rekkevidde
34 % forbedring av batteritettheten
Stor battericellepakke-modul
Avansert motor og 2-trinns girkasse
Effektiv kjøring
Marvel r range image 1
Marvel r safety image 2 NO

Stor cellepakke-modul

MG MARVEL R har en stor cellepakke-modul, som øker energitettheten for både volum og vekt, som fører til lenger rekkevidde.

Marvel r range image 3
Marvel r safety image 4 NO
Marvel r range image 8

Elektriske motorer

Alle de elektriske motorene i MG MARVEL R benytter en nøyaktig vinkling, som er mer effektivt enn den tradisjonelle metoden. De to bakre motorene fungerer hver for seg for å sikre maksimal effektivitet.

Marvel range slider 1
Marvel r range image 9
Marvel r range image 5

Lading

I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-fase 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og lading på opptil 90 kW gjør at batteriet kan lades opp til 80 % (temperaturavhengig) på rundt 40 minutter.

Marvel r range image 6

2-trinns girkasse

Den bakre motoren er festes til en 2-trinns girkasse. Når kjøretøyet kjører med høy hastighet, kan girkassen skifte til høyhastighetsgir for å forbedre effektiviteten.

Marvel r range image 7

Klimaanlegg med varmepumpe

Når man sammenligner med de tradisjonelle klimaanleggene på markedet, kan varmepumpen i MG MARVEL R Electric forbedre energieffektiviteten med opptil 50 %, noe som gir deg større trygghet og komfort når du kjører bilen om vinteren.

Marvel r safety video poster

Sikkerhet
Avansert sikkerhet

MG MARVEL R har fått nye funksjoner som skal øke sikkerheten både for fører og passasjerer.

360 ° batteribeskyttelse
Stivt karosseri

Lett karosseri

MG Pilot

Delvis automatisert kjøring

Marvel r safety image 2

Batterisikkerhet

Hele batteripakken har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Hvis kjøretøyet utsettes for påvirkninger uansett vinkel, vil pakken bryte høyspenningen på millisekunder, noe som sikrer batteriets sikkerhet samt forebygger brannfare.

Marvel r safety image 3

Sikker karosseristruktur

Strukturen på karosseriet er meget stivt, men likevel lett. Det er brukt mer termisk formet stål, aluminiumslegering og andre komposittmaterialer for å sikre den forsterkede og lette ytelsen.

Aktiv sikkerhet

MG Piloten i MG MARVEL R Electric kommer med de nyeste funksjonene som består av filholder og trøtthetsvarsling. Sammen med den nyeste programvaren kan funksjonaliteten hjelpe med å forebygge potensielle ulykker samt oppnå delvis automatisert kjøring.

Marvel r safety image 6
Marvel r safety image 4

Passiv sikkerhet

Noen ganger kan ulykker oppstå, men takket være MG MARVEL R sitt stive karosseri og modellens 7 kollisjonsputer (inkludert airbag på motsatt side), har passasjerene maksimal beskyttelse.

NOR

God oversikt

Flere sensorer og kameraer som går utover den visuelle rekkevidden for å trygge sikkerheten til personer både i og utenfor kjøretøyet.

Marvel r design image 1
Marvel r design image 10
Marvel r design image 11
Marvel r design image 2
Marvel r design image 3
Marvel r design image 12
Design
Framtidsrettet uttrykk

MG MARVEL R tar i bruk et nytt, intelligent elektrisk designkonsept sammen med en omfattende oppgradering av eksteriør og interiør.

En følelse av luksus
Elegant uttrykk
SUV Kupé
Karosseristil
«Stanford Torus»
19'' felger
Marvel r design image 4

Karosseritype

Taket og C-stolpen er dynamiske, både foran og bak på el-SUV'en. Dette gir karosseriet et fremtidsrettet utrykk og skaper et stilig preg.

Marvel r design image 5

Buede linjer

Hele linjen mellom øvre og nedre del av karosseriet skaper en jevn kurve, med dobbel buedesign over hjulene på begge sider. Disse designelementene glir sammen på en uanstrengt og raffinert måte.

Marvel R EU LUX Exterior Front Cropped

Belte av LED-lys

Den stilige lyseffekten på fronten av el-SUV'en fremhever det luksuriøse preget.

Marvel r design image 7

Integrert matrise-fjernlys

Kjøretøyets design er fremtidsorientert, med to lysstrimler som er innebygd med rektangulære moduler. Hovedlyset har fått en helt ny form for layout av underlys.

Marvel r design image 8

Pilformet belte med baklys

En lysstripe krysser baksiden, strekker den visuelle bredden på kjøretøyet og tar temaet med inn. Retningsdesignet fører det visuelle fokuset mot den sentrale MG-logoen.

Komfort
Premium interiør

kvaliteten er prioritert høyt.

Bose lydsystem
9 høyttalere
Virtuell pedal
Elektrisk bakluke
Sete i nappa
Med ventilasjon
Marvel r comfort image 1
Marvel r comfort image 2
Marvel r comfort image 3

Bose lydsystem

Utviklingsteamet av Bose lydsystemet brukte sin faglige kunnskap og ferdigheter til å gjennomføre en omfattende lydanalyse av Kupéen til MG MARVEL R Electric. Analysen tok for seg lydeffektstesting og balansejustering for å skape lyd som tar deg med til konsertarenaen der du virkelig kan føle musikken.

Marvel r comfort image 4

Slim Air luftventiler

MG MARVEL R Electric kommer med et 900 mm langt skjult luftuttaksdesign, integrert med det generelle designutrykket, utstyrt med 4 sett med intelligente elektriske vifteblader som kan kontrollere blåsevinkelen på en intelligent måte når temperaturen endres. I tillegg filtrerer luftrensingssystemet bort skadelige partikler inkludert alle typer pollen og noen virus for å holde luften i kupéen ren.

Marvel r comfort image 5
Marvel r comfort image 6
Marvel r comfort image 7

Velkomstmodus

Den overlegne opplevelsen starter fra det øyeblikket du nærmer deg kjøretøyet. Det skjulte dørhåndtaket kommer til syne, og setet gjenopptar kjørestillingen når strømmen slås på.

Marvel r comfort image 8

Stor bakluke med virtuell pedal

Bare flytt foten nær den virtuelle pedalen under bakluken, så åpnes den elektriske betjente bakluken.

Marvel r comfort image 9

Panoramasoltak

Du kan åpne soltaket for å slippe inn frisk luft og kjenne solen mot huden ved enhver kjøretur.

Marvel r comfort image 10

Førsteklasses NVH-ytelse

MG MARVEL R er dekket av 95% lydisolert materiale, som inkluderer dobbeltlags lydisolert glass. Når musikken spiller, vil lydbølgene gi deg den ultimate lydopplevelsen.

Marvel r seats
Marvel r comfort image 13
Marvel r comfort image 11
Marvel r comfort image 12

Premium seter

Setene er integrert med Bader Nappa-lær med et sportslig design og kommer med både varme- og ventilasjonsfunksjoner. Vertikal skumfyllingsteknologi med dobbelt hardhet forbedrer også trykkfordelingen når du sitter.

Marvel r comfort image 14

Rombelysning

«Aurora»-belysningen med 64 farger kan transformere atmosfæren inne i bilen, og også bevege seg i takt med musikken.

Marvel r technology image 1
Teknologi
Digitalisert intelligent

Helt digital og tilkoblet for en bedre kjøreopplevelse med intelligente interaksjonsmuligheter.

Marvel r technology image 2
Marvel r technology image 3
Marvel r technology image 5
Marvel r technology image 4
Marvel r technology image 6
Marvel r technology image 7

19,4" berøringsskjerm

Hele skjermen er laget av Corning Gorilla-glass, med virtuelle og fysiske knapper på skjermen, dette for å gjøre det tryggere og mer effektivt å bruke skjermen.

Marvel r technology image 8
Marvel r technology image 9
Marvel r technology image 10
Marvel r technology image 11
Marvel r technology image 12

12,3" Informasjonsdisplay

3 forskjellige områder viser all nødvendig informasjon, og du kan tilpasse innholdet slik at de passer deg.

Marvel r technology image 13

Trådløs smarttelefonlader

Lad din smarttelefon kontaktløst mens du er på vei.

MG iSmart
Helt nytt tilkoblingssystem

Et intelligent nettverkssystem som integrerer bil-, internett- og brukerkommunikasjon.

Er du klar til å koble deg til fremtiden?

Marvel r ismart image 1
Ismart marvelr before departure 1 scanning
Ismart marvelr before departure 2 fmc
Ismart marvelr before departure 3 lock

Før avreise

iSMART-appen kan enkelt hjelpe deg med å finne hvor din MG er parkert. I tillegg kan du bruke fjernkontrollen til å forhåndsinnstille klimaanlegget til en behagelig temperatur før du setter deg inn i kjøretøyet.

Icon find you vehicle
Finn kjøretøyet ditt

Finn den nøyaktige plasseringen til bilen din.

Icon vehicle status diagnosis
Diagnose av kjøretøystatus

Du kan enkelt sjekke statusen til bilen din og sørge for at den er trygg før du setter av gårde.

Icon route planner
Ruteplanlegger

Planlegg turen på forhånd, og synkroniser ruten til bilen.

Icon app remote control
Fjernkontroll med app

Slå på klimaanlegget for å forhåndsinnstille en behagelig innetemperatur.

FOTA
FOTA-oppgradering (trådløs fastvare)

Du trenger ikke dra til forhandleren – du kan oppgradere systemet hvor som helst og når som helst. Og viktigst av alt, det er gratis.

Når du er på vei

Når du planlegger din kjørerute, får du trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktig ankomsttid fra iSMART-appen. Appen vil også sørge for å holde deg oppdatert på populære steder langs den planlagte ruten.

Icon range visualisation and charging point
Visualisering av rekkevidde og informasjon om ladepunkter

Aldri mer rekkeviddeangst – kjenn rekkevidden din og få laderinformasjon i sanntid for ruten din.

Icon connected navigation
Tilkoblet navigering

Få trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktige beregninger av rute og ankomsttid.

Icon online points of interest
Full oversikt langs reiseruten

Finn alt som er verdt å se langs ruten din.

Når du er på vei

iSMART-appen hjelper deg med å få oversikt på kjøretøyets rekkevidde, ved at den estimerer hvor langt du kan kjøre samt viser informasjon om lademuligheter i sanntid på den planlagte ruten. I tillegg kan du både streame musikk og ringe/ ta samtaler med systemets håndfrie talekontroll. Apple CarPlay og Android Auto tilbyr sømløs integrasjon med egen smarttelefon. På den måten holder deg deg underholdt på en sikker og lettvint måte under enhver kjøretur.Husk at du kan lagre dine favoritt DAB+ radiokanaler i iSMART-appen, på den måten vil systemet minne deg på å lytte neste gang ditt favorittprogram går.

Icon amazon prime music
Amazon Prime-musikk

Logg på Amazon Prime-kontoen din for å lytte til de nyeste låtene fra favorittartistene dine.

Icon dab
DAB+

Når du lagrer favorittstasjonen din, kan MG iSMART minne deg på at du ikke må gå glipp av yndlingsprogrammet ditt.

Icon hotspot
Hotspot

Går passasjerene tom for data? Ingen bekymringer, bruk data hotspot fra kjøretøyet og hold kontakten.

Når du er på vei

Husk at du kan lagre dine favoritt DAB+ radiokanaler i iSMART-appen, på den måten vil systemet minne deg på å lytte neste gang ditt favorittprogram går.

Icon weather forecast
Værmelding

Sjekk været for din nåværende posisjon eller hvor enn du måtte være på vei til.

Icon voice control
Talestyring

Få mest mulig ut av håndfrie kontroller for musikk, navigering, telefon og kjøretøykontroll.

Icon carplay
CarPlay / Android Auto

Smarttelefontilkobling er enkelt med Apple CarPlay eller Android Auto ombord.

Ismart marvelr after arriving 1 status
Ismart marvelr after arriving 2 battery

Etter at du har parkert

Har du glemt om du har låst bilen? Ikke noe problem! Du kan både låse opp og låse igjen bilen ved hjelp av iSMART-appen. Du kan også sjekke batterinivået og rekkevidden før neste kjøretur.

Icon alarm geo fence
Alarm

Et push-varsel sendes til kjøretøyet hvis unormal status oppdages.

Icon set scheduled charging
Still inn planlagt lading

Vil du dra nytte av rimeligere strøm om kvelden? Ikke glem å stille inn planlagt lading.

Icon lock and unlock the car
Låse og låse opp bilen

Husker du ikke om du låste bilen? Det er bare å låse eller låse den opp med appen.

Icon driving statistics
Kjørestatistikk

Her kan du få oversikt på all kjørestatestikk.

Icon vehicle status statistics check
Kontroll av kjøretøystatus og statistikk

Sjekk batterinivået og rekkevidden og vær klar til neste tur.

Marvel r utility image 1
Nytte
Mer enn smart

I tillegg til den enestående ytelsen, har MG MARVEL R allsidigheten du trenger for å ta med deg det meste – enten det er til den daglige pendlingen eller på helgetur.

Marvel r utility image 12 slider 2
Marvel r utility image 12
Marvel r utility image 12 slider
Marvel r utility image 3
Marvel r utility image 2
Marvel r utility image 13

Bagasjerom foran og bak

Bagasjeromsvolumet er på 357 liter, og bakluken har en romslig åpning, noe som gjør lastingen enkel. Baksetet har en 60/40-design som kan utvide bagasjeromsvolumet til maksimalt 1396 liter når seteryggene legges ned. Bagasjerommet foran har et volum på 150 liter.

Marvel r utility image 5
Marvel r utility image 4
Marvel r utility image 6
Marvel r utility image 7
Marvel r utility image 9
Marvel r utility image 8

Rikelig med lagringsplass

Utnytt plassen i kupeen fullt ut, med 5 telefonplasser, 8 koppholdere og god plass under midtkonsollen. Området bak er romslig med et justerbart baksete og oppbevaringsboks på armlenet bak.

Marvel r utility image 10

750 kg tilhengervekt

MG MARVEL R har en godkjent tilhengervekt på 750 kg slik at du får med deg det meste du trenger.

Marvel r utility image 11

V2L (vehicle-to-load) strømforsyning for ekstern bruk

MG Marvel R Electric er tilgjengelig for V2L strømforsyning for ekstern bruk (opptil 2400 W) gjør MG MARVEL R mer praktisk.

Marvel r compare image 1
Comfort

MG MARVEL R

Fra
kr 349.890*

 • 18“ felger
 • Varmepumpe
 • Panoramasoltak
 • Elektrisk bakluke
 • To-sone klimaanlegg
Marvel r compare image 2
Luxury

MG MARVEL R

Fra
kr 386.900*

 • 19" felger
 • Skinnseter med sporty design
 • Varme i seter foran med ventilasjon
 • 360° Kamera
 • Elektrisk bakluke med virtuell pedal
 • Trådløs lader for smarttelefoner
 • Autodimming av innvendig speil
 • "Aurora" rombelysning
Marvel r compare image 3
Performance

MG MARVEL R

Fra
kr 427.900*

 • 19" felger
 • Firehjulstrekk med tre motorer
 • Bose lydsystem
 • Skinnseter med sporty design
 • Varme i seter foran med ventilasjon
 • 360° kamera
 • Elektrisk bakluke med virtuell pedal
 • Panoramasoltak

Spesifikasjoner

Utgave Comfort Luxury Performance
Dimensjon og vekt
Lengde (mm) 4674 4674 4674
Bredde (mm) 1919 1919 1919
HHøyde (mm)eig 1613 1613 1613
Akselavstand (mm) 2804 2804 2804
Bakkeklaring (mm) 133,9 133,9 131,9
Bagasjeplass i bagasjerom foran 150L 150L -
Bagasjeplass i bagasjerom bak (med seter oppe/nedlagt, liter) 357-1396 357-1396 357-1396
Egenvekt (kg) 1810 1810 1920
Teknisk godkjent maks lastevekt (kg) 2288 2288 2373
Teknisk godkjent lastevekt på hver aksel (kg) 1100/1342 1100/1342 1100/1342
Tilhengervekt (uten bremser, kg) 750 750 750
Tilhengervekt (med bremser, kg) 750 750 750
Engine
Type PMS-motor PMS-motor PMS-motor
Maks nettoeffekt (kW) 132 132 212
Maks. dreiemoment (Nm) 410 410 665
Girkasse 2-gir automatisk 2-gir automatisk 2-gir automatisk
Elektrisk motor og batteri
Batteri (kWh) 70 70 70
Ombordlader, maks effekt (kW) 11kW 11kW 11kW
Ladetid, hurtiglading (DC) (5~80 %) (Temperaturavhengig) 43 min 43 min 43 min
Ytelse
Maks hastighet (km/t) 200 200 200
Akselerasjon (s, 0~100 km/t) 7,9 7,9 4,9
EV-rekkevidde (km, WLTP) 402 402 370
Energiforbruk (Wh/km) 194,1 194,1 209
Utgave Comfort Luxury Performance
Sikkerhet
Alarm
Startsperre
eCall-system
Elektronisk stabilitets program (ESP)
Anti velte program (ARP)
Bremseassistanse program (EBA)
Bakkeholder program (nedover) (HDC)
Bakkestart assistent
Elektrisk håndbrems (EPB)
Ankerfeste for barnesete
ISOFIX i baksete med toppfeste og nedre ankerfeste for barnesete
Regnsensor
Direkte TPMS (dekktrykkovervåkning)
Kollisjonspute
Kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
Sidekollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
Kollisjonspute mellom forsetene
Gardin-kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
Deaktivering av kollisjonspute for forsetepassasjer
Assistansesystem
Adaptiv fartsholder (ACC)
Intelligent fjernlyskontroll (IHC)
System for hastighetsassistanse (SAS)
Frontkollisjonsadvarsel (FCW)
Automatisk nødbremsing (AEB)
Køassistanse (TJA)
Trafikkskiltgjenkjenning (TSR)
Kjørefeltassistanse (LKA)
Blindsoneovervåking (BSM)
Bakre trafikkvarsling (RTA)
Filendringsvarsel (LCW)
Filholder assistent (ELK)
Trøtthetsvarsling (DWS)
Multi kollisjons bremsing (MCB)
Dør åpnings varsel (DOW)
Lys
LED kjørelys
LED frontlys
LED baklys
LED tåkelys bak
Skumringssensor
Velkomstlys
Høyt montert bremselys
Parkeringsassistent
Parkeringssensor foran og bak
360-kamera med visning av bilens posisjon -
Sikkerhetsbelte
Foran: 3-punkts med strammer og lastbegrenser
Bak: 2 sider 3-punkts med strammer og lastbegrenser
Påminnelse om sikkerhetsbelte foran og bak
Høydejustering for sikkerhetsbelte foran
Utgave Comfort Luxury Performance
Takskinne
Spoiler
Regnsensor og beslagfri vindusvisker foran
Bakrutevisker
Tonede vinduer
Mørke vinduer bak
Elektrisk bakluke
Virtuell baklukepedal -
Aktiv lukking av grill
Utvendige speil
Oppvarming
Minne
Med dreieindikator
Elektrisk justering
Automatisk innfelling
Automatisk vinkling av speil ved rygging
Rammefarge
Dørhåndtak
Skjult dørhåndtak
Utgave Comfort Luxury Performance
Fjernlåsing av elektriske vinduer
12V uttak
V2L (toveis lading) utlading
Bagasjeromsnett og -krok
Bagasjeromslampe
Sporty pedal i lettmetall
Girspakeknapp
Forkrommede dørhåndtak
Solskjerm med speil og lampe
Frontlys utgangspunktfunksjon
Autodimming bakspeil -
Premium dørpanel
LED-leselamper bak
Omgivelseslys -
Velkomst lys
Soltak med klembeskyttelse
Panoramasoltak
Klima
Varmepumpe
2-soners klimaanlegg
Vifter bak
Klimaanlegg med aktiv luftrensing
Vindusheis
Elektrisk vindusheis
Alle vinduer automatisk opp og ned
Klembeskyttelse på alle vinduer
Ratt
Skinn
4-veis justering
Multifunksjon
Infotainment
Virtuell skjerm 12.3" 12.3" 12.3"
DAB+
Høyttalere 8 8 9
Premium lydsystem - -
3 mikrofoner
4 USB-portaler
Trådløs telefonlading -
Bluetooth
MG iSmart tilkoblingssystem
Fjernkontroll
Talestyring -
Værmelding -
Trafikknavigasjon i sanntid med predikert rekkevidde -
Synkronisering av tur og agenda
Amazon musikkstrømming -
Programvareoppdatering (OTA)
Carplay/Android Auto
Sentral flytende berøringsskjerm
Sentrallås
Fjernlås
Nøkkelfri adgang
Start av motor med én knapp
Utgave Comfort Luxury Performance
Førersetet kan justeres på 6 måter
Passasjersetet foran kan justeres på 4 måter
Elektrisk justerbart førersete med minne
Elektrisk justerbart passasjersete foran
Førersete med manuell korsryggstøtte
Kartlomme bak forsetene
PU-seter - -
Delvise skinnseter -
Forseteoppvarming -
Bakseter med sentralt armlene med koppholder
40:60 sammenleggbare bakseter
Ventilasjon i forsetet -
Utgave Comfort Luxury Performance
Lettmetallfelg 18" - -
Lettmetallfelg 19" -
Dekkreparasjonssett
Utgave Comfort Luxury Performance
Hjemmelader Type 2 Mode 2
Type 2 Mode 3 Ladekabel
Utgave Comfort Luxury Performance
Prism Blue Metallic lakk Prism Blue
Pearl White Metallic lakk Pearl White
Pebble Black Metallic lakk Pebble Black
Beton Grey Metallic lakk Beton Grey
Night Watch Grey Metallic lakk Night Watch Grey
Utgave Comfort Luxury Performance
Black
Grey -
Brown (Alcantara) - -

Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

Finn din
MG forhandler her

Salg
Verksted
${searchError}

${ selectedStore.title }

${ selectedStore.street }
${ selectedStore.zip } ${ selectedStore.city }
${ selectedStore.email }