About video poster v2

MG sin historie

MG har vært forut sin tid siden merkevarens opprinnelse som Morris Garages i 1924. MG er nå modernisert, 100% elektrisk og klar for framtiden! Nå får en ny generasjon mulighet til å kjøre en helelektrisk SUV fra det ikoniske bilmerke MG.

Miljøvennlig bilkjøring

MG vil tilby et bredt utvalg miljøvennlige og 100% elektriske og drevne biler til det europeiske markedet. MG sine modeller er produsert og designet spesielt for europeernes ønsker og behov.

For alle

MG er ikke kun for noen få utvalgte eller forbeholdt de som er tidlig ute med ny teknologi. MG etterstreber med å gjøre elektriske biler tilgjengelig for alle. MG er et innovativt bilmerke som tilbyr elektrisk mobilitet til en overkommelig pris for alle. Med sin suksessfulle 100% elektriske SUV – MG ZS EV, viser merkevaren allerede sitt fulle engasjement for ny elektrisk mobilitet i Europa.

Start din elbilopplevelse med MG!

MG gir deg en teknologisk avansert og miljøvennlig kjøreopplevelse som også er praktisk, trygg og rimelig.

Designet i Europa for europeere

MG er tilpasset og designet den europeiske bilisten, og tilbyr holdbare, smarte, funksjonelle og rimelige biler. Bilene er utviklet i MG sitt designstudio i Shanghai i samarbeid med designstudio i London. Modellene produseres i Kina. Bilene er allerede tilgjengelig i flere europeiske markedet.

MG - morsselskap

MG sitt morselskap er SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor er den syvende største bilprodusenten i verden, og var det første bilkonsernet i Kina som oppnådde et årlig salg på over syv millioner enheter. SAIC Motor datterselskaper inkluderer MG (Morris Garages), Roewe og Maxus, men også SAIC Volkswagen, SAIC GM blant annet.

Liverpool team

Liverpool Football Club

MG Motor er Official Global Partner til Liverpool FC.

Mens Liverpool FC har vært en ledende fotballklubb i mer enn 130 år, startet MGs imponerende arv innen motorsport i 1924. Med partenes felles interesse for sport, knyttes det stor spenning til hva de kan utrette sammen fremover.

Finn din
MG forhandler her

Salg
Verksted
${searchError}

${ selectedStore.title }

${ selectedStore.street }
${ selectedStore.zip } ${ selectedStore.city }
${ selectedStore.email }